Ακτινολογικό

Στο κτηνιατρείο μας διαθέτουμε σύγχρονο ακτινολογικό μηχάνημα το οποίο είναι κατασκευής του 2014. Ο θάλαμος ακτινοπροστασίας είναι διαπιστευμένος από την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας ΕΕΑΕ www.eeae.gr

Ψηφιοποιητής

Ο Agfa Cr10-x είναι ένας σύγχρονος κτηνιατρικός ψηφιοποιητής ο οποίος μπορεί να επεξεργαστεί και να αναλύσει ακτινογραφικές λεπτομέρειες με εξαιρετική ευκρίνεια εικόνας και ακρίβεια χιλιοστού.

Υπερηχοτομογραφία

Ο υπορηχοτομογράφος του οίκου της ESAOTE είναι ένας από τους καλύτερους διεθνώς κτηνιατρικούς υπερηχοτομογράφους και μας επιτρέπει να παρέχουμε μία σειρά σημαντικών εξετάσεων στους πελάτες μας εντός του κτηνιατρικού κέντρου.

Aναισθητικό Mηχάνημα

Αναισθητικό μηχάνημα που παρέχει εισπνευστικά ναρκωτικά αέρια καθώς και μείγμα οξυγόνου για την εγκατάσταση και διατήρηση της αναισθησίας του χειρουργούμενου ασθενή , παρέχει τεχνητή αναπνοή και ελέγχει όλα τα ζωτικά σημεία καθ’όλη τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης (κορεσμός οξυγόνου, διοξειδίου του άνθρακα, συχνότητα και βάθος αναπνοών, θερμοκρασία, πιέσεις, καρδιακή συχνότητα και καρδιογράφημα). Δείτε εδώ το μηχάνημα.

Mικροσκόπιο

Η σύγχρονη μικροσκοπική εγκατάσταση, μας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιούμε μία σειρά εξειδικευμένων εξετάσεων και παρατηρήσεων εντός του Κτηνιατρικού Κέντρου Καβάλας. Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής έχει την δυνατότητα καταγραφής της παρατήρησης και οι πελάτες μας έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά και να ενημερωθούν σε πραγματικό χρόνο για την πάθηση του κατοικίδιου τους.