Ασθενοφόρο

Θέλουμε να είμαστε ευέλικτοι και να σας προσφέρουμε μοναδικές υπηρεσίες. Για αυτόν τον λόγο το Κτηνιατρικό Κέντρο Καβάλας επιστράτευσε ειδικό ασθενοφόρο όχημα, με το οποίο μπορούμε να μεταφέρουμε έγκαιρα και με ασφάλεια εσάς και το κατοικίδιό σας από και προς το Κτηνιατρικό Κέντρο. Μπορείτε να ζητήσετε απλή μεταφορά, είτε την μεταφορά του κατοικίδιου με την συνοδεία γιατρού.

Grooming Pet Spa

Διαθέτουμε το πιο σύγχρονο χώρο περιποίησης στον νομό Καβάλας. Οι άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο κατοικίδιό σας. Κούρεμα, χτένισμα, περιποίηση νυχιών, λούσιμο, αλλά και ειδική εφαρμογή απομάκρυνσης νεκρών τριχών, είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες που μπορείτε να απολαύσετε στις καλύτερες τιμές.

Pet Shop

Στο κτηνιατρείο μας διαθέτουμε ειδικό τμήμα pet shop, στο οποίο μπορείτε να βρείτε ότι χρειάζεστε. Λουριά σκύλων και γάτας, παιχνίδια για άσκηση και απασχόληση, ειδικά κρεβάτια κατοικίδιων, αξεσουάρ παγκοσμίου φήμης. Όλα τα προϊόντα μας έρχονται από πιστοποιημένους συνεργάτες στον χώρο μας και συνοδεύονται με τις απαραίτητες εγγυήσεις.

Νοσηλεία

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος νοσηλείας κατοικίδιων ζώων, βρίσκεται στην διάθεσή σας. Σε περιπτώσεις που το κατοικίδιο σας χρειάζεται είτε επισταμένη παρακολούθηση , είτε τη χορήγηση κάποιας συγκεκριμένης θεραπευτικής αγωγής, μένουμε συνεχώς δίπλα του και το φροντίζουμε εμείς για εσάς. Φιλοξενούμε το κατοικίδιο σας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και το παρακολουθούμε σε 24 ωρη βάση, ώστε να ήμαστε σίγουροι ότι θα αποθεραπευτεί πλήρως.

Φιλοξενία

Εάν χρειαστεί να λείψετε και δεν υπάρχει κάποιος για να φιλοξενήσει το κατοικίδιό σας, αναλαμβάνουμε εμείς την φιλοξενία του. Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του κτηνιατρείου μας, επιβλέπουμε και φροντίζουμε το κατοικίδιό σας καθημερινά. Φροντίζουμε για την απαραίτητη βόλτα του και την διατροφή του. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι καλό να επικοινωνείτε μαζί μας νωρίτερα, ώστε να εξασφαλίσετε τον χώρο εγκαίρως.

Xειρουργικό Tμήμα

Στο χειρουργικό τμήμα, πραγματοποιούνται όλων των ειδών οι χειρουργικές επεμβάσεις όπως μαλακών μορίων, ορθοπεδικές, μαιευτικές και πολλές άλλες.