Προληπτική Ιατρική

Πραγματοποιείται η ιατρική κλινική εξέταση του κατοικιδίου, ενημέρωση και εφαρμογή του εμβολιακού προγράμματος και η τοποθέτηση τσιπ με την δήλωση στο Υπουργείο όπως ορίζει ο νόμος.

Οδοντιατρική Φροντίδα

Στο τμήμα οδοντιατρικής μπορούμε να εφαρμόσουμε καθαρισμό δοντιών με υπέρηχο και στιλβώσεις, για την αντιμετώπιση κακοσμίας του στόματος. Επίσης μπορούν να πραγματοποιηθούν επεμβάσεις γναθοχειρουργικής ή επεμβάσεις εξαγωγής δοντιών.

Συμβουλευτική διατροφής

Στο τμήμα αυτό πραγματοποιείται η λήψη των σωματομετρικών χαρακτηριστικών του κατοικίδιου. Στην συνέχεια υπάρχει συμβουλευτική βοήθεια και η εφαρμογή διατροφικού προγράμματος για την διαχείριση διάφορων παθήσεων όπως η παχυσαρκία, ο διαβήτης κ.α.

Γηριατρική

Όσο το κατοικίδιο σας μεγαλώνει, διαμορφώνει ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις στην φροντίδα του. Ανάγκες που αφορούν τις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις, την διατροφή και όλα τα πιθανά προβλήματα ή επιπλοκές μπορεί να παρουσιάσει. Στην γηριατρική χρησιμοποιούμε ειδικές επιβεβαιωμένες και ελεγμένες αγωγές, προτείνουμε ειδικό πρόγραμμα διατροφής που ενισχύει τον οργανισμό και προλαμβάνει διάφορες ασθένειες ή επιπλοκές και εξετάζουμε με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, όπου αυτό είναι απαραίτητο, αποφεύγοντας έτσι πιθανή ταλαιπωρία του κατοικίδιου.