Γεώργιος Κούτλας

D.V.M Κτηνίατρος

Ο Κτηνίατρος D.V.M Γεώργιος ΣΤ. Κούτλας, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1986. Αποφοίτησε από το Πειραματικό Γυμνάσιο Καβάλας το 2001 με άριστα 19,2, ενώ το 2004 αποφοίτησε με άριστα από το 1ο Λύκειο Καβάλας με άριστα 18,5.

Επέτυχε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και εισήχθη στο Τμήμα της Κτηνιατρικής  των σχολών των επιστημών υγείας του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο Γ’ Κ.ΝΟ. (Κτηνιατρικό Νοσοκομείο Ζώων) στην Θέρμη της Θεσσαλονίκης.

Το 2011 έκανε residency σε 2 πολύ μεγάλες Ιδιωτικές Κτηνιατρικές Κλινικές της χώρας μας, μία στη Θεσσαλονίκη και μία στη Λάρισα, από όπου και απέκτησε ιδιαίτερη εμπειρία στον χειρισμό και την αντιμετώπιση ιδιαίτερων και περίπλοκων περιστατικών.

Διατηρεί το Κτηνιατρικό Κέντρο Καβάλας από το 2013 μέχρι σήμερα. Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας έγινε ενεργό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς  (HCAVS), της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας (HVMS) και του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου (HVA), ενώ έχει παρακολουθήσει και έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιστημονικών κτηνιατρικών σεμιναρίων και ημερίδων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Σωτήρης Λαμπής

Βοηθός Κτηνιάτρου

Ο Βοηθός Κτηνιάτρου Λαμπής Σωτήρης, γεννήθηκε στη Θες/νίκη το 1981. Αποφοίτησε από το 3ο Γυμνάσιο Καβάλας το 2001, ενώ το 1998 αποφοίτησε από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Καβάλας.

Επέτυχε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και εισήχθη στο Τμήμα Ηλεκτρολογίας του Τ.Ε.Ι Καβάλας και ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στο σώμα των Ειδικών Δυνάμεων  το 2007.

Η αγάπη του για τα ζώα τον οδήγησε στο ΑΤΕΙ Ζωικής Παραγωγής στην Θεσσαλονίκη από όπου και αποφοίτησε το 2013. Από τότε μέχρι σήμερα εργάζεται στο Κτηνιατρικό Κέντρο Καβάλας σαν βοηθός κτηνιάτρου.